Syfestivalen – nog var det bättre förr?

I fredags var jag på Syfestivalen på nya Kistamässan. Jag var inte imponerad – lång kö för att betala, lång kö för att lämna in jackan, lång kö för att gå på toaletten och absolut helt omöjligt att fika, om man inte hade lust att stå i, just det, lång(a) kö(er), och kanske sitta på golvet. Sedan var det otroligt trångt i vissa gångar. De här problemen upplevde jag aldrig på Sollentuna-mässan. Nej, det kändes faktiskt som om de inte var beredda på hur mycket folk det skulle bli. Tappade lite av köplusten faktiskt, så det blev bara ett nystan handfärgat strumpgarn från Stäkets Hantverk & Design och ett par Knit Picks strumpstickor. Förhoppningsvis blev det bättre under lördagen och söndagen, och framförallt hoppas jag det blir bättre till nästa år!

De enda inköpen på årets Syfestival

8 tankar på “Syfestivalen – nog var det bättre förr?

  1. Jag kom faktiskt inte ens dit, jag blev nog lite avskräckt av de stora folkmassorna! Stannade hemma och bakade, lagade långkok och stickade strumpor i stället, mycket bättre. (Surt sa räven?)Jättefint garn, vad ska det bli? och har du provat strumpstickorna än?

  2. Det var väl bra att du fick så mycket gjort istället för att trängas och slösa pengar :-). Köpte strumpmönster vid Vantmakarnas utställning hos Marias garn (spetsmönster). Hur många strumpor har jag nu på ”vänt” undrar jag… (eller vill jag inte veta tror jag). Stickorna har jag provat, sköna att sticka med men vassa!

  3. Hey! Grattis till blogg! Vad kul!Nu blev jag faktiskt inspirerad att plocka fram grejer för att börja sticka igen. Det var inte i går, men som norrman har man ju nästan fått in det där med modersmjölken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s