På stickcafé med Annas muddar

Igår var jag för första, men inte sista, gången på stickcafé. Det gick av stapeln hos Marias garn och butiken var verkligen knökfull av glada stickerskor! Jag hade tagit med mig ett litet projekt – Annas muddar i Debbie Bliss baby cashmerino. Lite krångligt i början, men när jag väl hade fått koll på mönstret, och tagit upp ett och annat varv, gick det som en dans. Det gick så bra att jag stickade klart den första mudden på tunnelbanan hem (det är långt från Slussen till Vällingby). Den andra stickade jag när jag kom hem, samtidigt som jag tittade på sista avsnittet av den här fantastiska brittiska tv-serien på dvd.
Inte ett enda garnnystan fick följa med hem från Marias Garn, däremot en del stickor, bl.a. korta rundstickor från Addi som jag ska använda för att (försöka) sticka oktobermönstret i Stickameras sockklubb.

Tack Anna för att du delar med dig av ditt mönster!

6 tankar på “På stickcafé med Annas muddar

  1. Hmm då var vi på samma stickcafé, fast jag vet inte om jag vet vem du är… Sedan verkar vi bo rätt nära varandra också (Vällingby är ”min” tunnelbanestation också fast jag får ta 116 oxå för att komma hem till mig).Fina muddar!Boel(Saltflingan)

  2. Hej Boel! Tack!Jag vet nog inte vem du är heller (ska kolla in din blogg alldeles strax). Kände ingen som var där i lördags. Jag bor i Hässelby Villastad så jag tar 541 hem till mig.

  3. Jättesnygga muddar! Jag var på Vetekatten igår, och då var ett bord reserverat för ”Stickföreningen” — men det måste ju ha varit ett annat gäng!Jag har ÄNNU inte lyckats komma iväg på stickkafé i Uppsala, och nu på måndag när det är dags igen är jag upptagen med ett styrelsemöte. Typiskt!

  4. Tack Görel! Jag tror det är ”Sticka” som har träff på Vetekatten. Visst är det typiskt att man inte kan gå när man så gärna vill, men nästa gång kan du säkert 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s