Julkalendrar – en att läsa och en att sticka

Snart är det december och julkalenderdags. Marianne har tipsat om en bok som består av 24 tyska kriminalnoveller och heter Der Tod hat 24 Türchen. Den beskrivs som en mordisk julkalender. Beställningen är lagd men boken lär inte hinna fram till den 1 december.

Naturligtvis måste jag följa någon stickkalender också och hos Mia såg jag att Johanna ska ha en sådan. Även Garnstudio har en julkalender, men den verkar inte vara något ”mysterium” utan nya små projekt varje dag. Någon som vet hur det har varit tidigare år? Eller någon som vill tipsa om ytterligare stickkalendrar?

Annons

9 tankar på “Julkalendrar – en att läsa och en att sticka

  1. Vad kul att du också har beställt den tyska kalendern!Jag såg också stickkalendern hos Johanna, men jag är tveksam till om jag verkligen kommer att följa den, med tanke på hur jag är. Jag har hittills inte lyckats följa någon KAL. Men det här kanske blir ett undantag? Om det är små bitar varje dag kanske det funkar! 🙂

  2. Krimikalendern ser väldigt lovande ut!Jag funderar på att parallelläsa en annan novellsamling, annars lär jag inte kunna låta bli att sträckläsa de 24.Stickning kommer dock icke på fråga 🙂Vad duktiga ni är, hörni!

  3. Marianne: Du kanske kan ompröva och sticka lite så att du inte sträckläser 😉Helena: Jo, jag tyckte det var dags att börja nu, har ju funderat i 1,5 år (sedan din föreläsning i Växjö).

  4. Marie, du är en sann optimist! 🙂Jag kan absolut inte sticka. Tro mig.Förmodligen blir det sträckläsning av ”David Copperfield” istället, för en gångs skull läser jag två böcker samtidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s