Kalenderrapport 2 – 2 veckor till julafton

Jag är i fas med kalenderstickningen men däremot inte med den tyska kalenderboken. Boken anlände här i Hässelby först i slutet av förra veckan och jag har bara hunnit läsa till och med kapitel 4. Jag ska försöka läsa ikapp lite i helgen. Kapitel 5 ser jag fram emot, det heter nämligen Julklapp. Jag trodde att ”julklapp” var ett ord som bara fanns på svenska, men jag måste ju ha fel!

Nog sjutton ska det väl bli en halsduk?

7 tankar på “Kalenderrapport 2 – 2 veckor till julafton

  1. Jag är numera helt i ofas. Började dumt nog på ytterligare en kalenderstickning, så nu ligger jag efter med allt i stället. Men vad ska detta bli! En halsduk är för lätt. Ett stickfodral? En tidningshållare? Grytvantar?

  2. Görel: Hoppas verkligen inte på grytlappar (i alpackagarn, aj vad ont).Vad är det för ytterligare kalender du stickar och hur går det med ”vår” bok?Marianne: ”Julklappsgeschenk” är ett helt underbart ord. Nog måste det väl ha svenskt ursprung?

  3. I < HREF="http://helylleeva.blogg.se/julkalender/" REL="nofollow">den här julkalendern<> vet man i alla fall att det ska bli en halsduk!Det går sådär med boken …

  4. Det är OnLine Supersocke 100 jag stickar i. Beach-color-kollektionen. Ja, det blir snyggt, men jag är lite trött på det. Är inne på tredje paret från samma kollektion så det ska bli trevligt att få sticka strumpor i enfärgat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s