Internet till allt?

Nej, kanske inte men till mycket. Nu för tiden händer det till och med att jag beställer maten på nätet. Mat och mat förresten, verkar mest vara en massa onyttigheter i just de här påsarna, men det är ju fredag 🙂 Undrar när Systembolaget ska börja med hemleveranser?

3 tankar på “Internet till allt?

  1. Men det är ju så underbart att gå i butiken och plocka, känna och lukta? Det är svårt att outsourca!Nu ska jag bli så där himla klämkäck, men med en halvtimmes fundering och planering på söndagskvällen så har man hela veckan klar. Låt sonen bestämma menyn! Förvånas över hur mycket nyttigt han kommer att välja efter det första pannkaks- och glassruset.

  2. Jag ”outsourcar” mest det tunga och tråkiga som läsk, tvättmedel, diskmedel och sånt, perfekt när jag inte kör bil. Veckoplanering klarar jag bara inte av (önskar jag gjorde det), har försökt men nej det vill sig inte. Jag försöker engagera sonen, men svaret på vad vi ska äta blir antingen ”jag vet inte” eller ”flygande jakob”.

  3. Internet rules! Basvaror är tråkigt. Handla själv – jatack om jag skulle få botanisera i Hötorgshallen eller dyligt. Vardagsmat får gärna åka bil via Internet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s