FO: Februarisockor och tvåändsstickade muddar

”Hearts for you”, februarisockorna i Stickameras sockklubb är äntligen klara. Stickade i Lorna’s Lace, färgen poppy från Garnkorgen.

Även Mamma P:s tvåändsstickade muddar är klara, stickade i Wålstedts z-tvinnade garn.

10 tankar på “FO: Februarisockor och tvåändsstickade muddar

  1. Fina sockor och muddar. Imponerad av att du kan tvåändssticka. Det har jag ännu inte prövat. Och tack så mycket för kommentaren på min blogg! Kommer du till Marias stickcafé på lördag?

  2. Så snyggt!! Du måste ha…strumpparty – som när man var liten o hade pyjamasparty fast nu med snygga sockor/strumpor. (hemstickade såklart.) Synd bara att jag inte kan komma då…

  3. Gunilla: Jag ska försöka komma förbi en stund, kommer du?Helena: Klart man använder sockorna, man översätter så bra när man vickar på tårna i hemstickade sockor.Bra förslag KnitCat, vi väntar tills du kan komma (annars kan du nog låna av mig).

  4. Åh, vilka fina strumpor och muddar! Det ser så svårt ut att tvåändssticka (pga. resultatet blir så fint och ser komplicerat ut).Ja, jag har precis börjat testa wig jig. Lite pillrigt. Jag har dessutom snöat in på samma mönster. Fast vissa (tidigare armband) har jag ”snurrat” ihop med en tång på fri hand. Jag är en nybörjare med pärlor och wire. Måste ibland pyssla med något annat än garn 🙂

  5. Snygga sockor och fin färg! Röd är så fint på Hearts for you sockarna tycker jag.Som vanligt gör du fina saker i både vanlig stickning och tvåändsstickat.

  6. Marianne: Absolut, för att inte träden ska frysa under vintern tror jag, men i morgon är det nog slut med ”trädmodellandet” för då är det ju vår! Nå, kommer du till Borås?

  7. Nej, tyvärr, det blir inget Borås.Jag kommer antagligen ångra mig i efterhand, men jag ska/måste skaffa en del nya möbler och andra saker till nya lyan (inflyttning i början på juni) och behöver spara lite pengar.Nu tar vi i från tårna och så rätt melodi: ”Jag ska köpa persssieeeenneer föör peeengaaarna …” 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s