Tillbaka i vardagen och paket x 2

Då var man tillbaka i vardagen igen efter en vecka i Lofsdalen. Fint väder alla dagar utom två, då det snöade rejält. Tyvärr blev det inte så mycket stickat som jag hade tänkt mig. Hade tagit med mig en alldeles för grov virknål, så det gick inte att virka på några pärlor på Aeolian. Inte blev det mycket gjort på de tvåändsstickade vantarna heller, bara några cm och nu känns det som om de får ligga i UFO-korgen till hösten.
Däremot läste jag ut underbara Tea Time for the Traditionally Built, den senaste boken om Damernas Detektivbyrå. Jag bara älskar de här böckerna, de kan tyckas banala men är så underbara och avkopplande. Jag har också nästan läst ut Snömannen av Jo Nesbø. Spännade och otäck.

Det kändes extra roligt att komma hem och ha två paket i brevlådan (lite som julafton). Det ena var från min hemliga Pocket & Trix-kompis och innehöll stickmönster, en stickmarkör, choklad (mums) och så boken som jag hintat om, Alltid hos dig av Maria Ernestam. Tusen tack snälla!

Det andra paketet kom från Amazon i England – Cookie A:s nya sockbok, Sock Innovation. Kan hända att jag mumlade något om ”sockstopp” för ett tag sedan, men tar genast tillbaka det eftersom jag beställde sockgarn från Garnkorgen, Lorna’s Lace i färgen China Blue strax före fjällsemestern. Ja, jag erkänner, jag visste att boken var på ingång. Nu ska jag bara bestämma mig för vilka sockor det ska bli.

6 tankar på “Tillbaka i vardagen och paket x 2

 1. UFO-korgen?
  Det kräver en förklaring, och acronymfinder.com har en del förslag. Vad sägs om ”Unbelievably Fun Object” eller ”Until Further Order(s)”?
  Fast jag anar att du menar ”Unfinished Object” 🙂

 2. Åh, vilken fin tvåändsstickning. Någon gång ska jag prova det…

  LL sockgarn är ljuvlig och vilken fin färg. Själv stickar jag inte på några av mina strumpstickningar, men borde..

 3. Är du säker på att du verkligen jobbar må-fre 8-17? 🙂 Eller är det början på en ny karriär? Ett sockmuseum nu när Abba-M blir försenat?!
  Jag fick mitt paket Garn & Choklad idag. Sticka? Nej, äter choklad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s