Garn till sockor till favvoskorna

Med en ny stickpåse, en ny stickbok och ett nytt mönster i sockklubben måste jag ju bara sticka sockor och varför inte sticka dem till favvoskorna, ett par Ed Hardy sneakers inköpta i New York förra våren. (Jag undrar fortfarande varför jag inte köpte fler par, snyft.)
Idag kom i alla fall ett paket från Garnkorgen innehållande två härvor Ranco Solid ljusrosa till ett par Lakeside som jag tycker är superdupersnygga men som jag antagligen aldrig kommer att våga gå längre än ut på altanen med.

Och två nystan marinblå Cash Sock till ett par Cookie A-sockor. Det lutar åt Angee eller Vilai.

5 tankar på “Garn till sockor till favvoskorna

  1. Åh, jag var till NY för två veckor sedan och hköpte ett par turkosa skor till min dotter. Hon älskar dom. En hel del garn och böcker blev det också.

  2. Jag tycker också Lakeside är jättefina – och stickar du dem är det väl SJÄLVKLART att du ska gå längre än ut på altanen för att stoltsera med dem (jättefina skor också förresten!). Faktum är att jag precis häromdagen hade en liknande diskussion om hur man kan gå runt med stickade knästrumpor, men jag säger bara, visa upp och var stolt! Det tänker jag förhoppningsvis vara (trots knubbiga och korta ben!) i mina Lakeside när de väl är stickade 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s