Pocket & Trix – sista paketet

Idag kom det tredje och sista paketet i Pocket & Trix från min hemliga bokvän. Det var ett extra tjockt paket som innehöll:
  • Pocketboken Sommardöden av Mons Kallentoft. Den andra delen om polisen Malin Fors i Linköping. Jag har läst den första, Midvinterblod, och tyckte om den. Boken var speciell eftersom döda kom till tals. Jag minns att jag tyckte att Malin Fors kändes som en destruktiv person, eller kanske mer en person som inte riktigt visste vad hon ville med sitt privatliv. Ser fram emot att läsa den andra delen och vet att den tredje delen, Höstoffer, precis har kommit ut.
  • Tidningen Kreativ Stickning (vad passar bättre till en pånyttfödd sticknörd?).
  • Mörk Choklad – vanlig, med svartpeppar (!) och med chili – mums.
  • Kaffebönor (barahona som verkar komma från Dominikanska Republiken) – mums 2.
  • Ett kort från Norrland (för tankarna till Norrbotten och hembygden, i mitt fall Boden).

Tusen tack hemliga bokvän, du har skickat tre toppenpaket och jag kommer att sakna att inte få ett paket i juni. Nu undrar jag naturligtvis vem min hemliga bokvän är och jag tänker gissa lite: paketen har varit poststämplade i Umeå, så gissningsvis är det en person från just Umeå eller i alla fall från Västerbotten. Jag har kollat övriga deltagares bloggar och tror att det kan vara Bokmamman (som bor i Umeå) eller Lolinas som också verkar bo någonstans i Västerbotten. Kan det stämma?

3 tankar på “Pocket & Trix – sista paketet

  1. Jag har inte mönstret framför mig just nu (Lakeside) men jag tror att jag lade upp så många maskor som det står i beskrivningen och sedan ökade 8 m (?), jo… 2 maskor per sticka! på ett rätvarv innan själva mönstret började. Vad spännande att se dina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s