Greetings from Boden

En varm kväll kring midnatt, på väg hem från Boden Alive längs Brännastrand.

En höjdarmiddag (om man gillar surströmming). Helst ska det vara fjolårets strömming och den ska gärna ha rom. Numera gör jag alltid en klämma med mjukt tunnbröd, skivad potatis, stekt lök och gräddfil. Mums!

I Boden finns en garnaffär som alltid har funnits, Ida Nilssons Eftr. De hade rea på Drops garner och det kunde jag ju bara inte missa, så det blev lite Muskat att lägga på hög.

7 tankar på “Greetings from Boden

 1. Härligt med festival !!
  Sur strömming är ganska gott, fast det luktar urk :-))Men det måste vara alla tillbehör som mandelpotatis, rödlök gräddfil m.m.

  Vilken fin färg på garn du köpt. Vad ska det bli av detta??

  Jag har inte satt igång med mina Polly Jean ännu. Igår stickade jag på med mina Lakeside, upptäckte efter att ha stickat resårn på andra strumpan att jag bara lagt upp 80 maskor och det ska var 88, när jag skulle börjar på diagrammet, så det var bara att börja om…

 2. Ingen aning vad jag ska sticka av garnet, känner bara att jag måste ”bygga” ett lager. Kanske Lakeside blir klara innan du börjar på Polly Jean i alla fall 😉

 3. Tack för gratulationen!
  Vad härligt med rea på drops Muskat!

  Ja, det är roligt med pocketlotteri, idén är tagen från
  http://ninateacher.blogspot.com/search/label/boklotteri

  Någon bestämmer ett tema till varje gång, sedan tolkar var och en fritt och köper en pocket utifrån det. Den som blir lottad först får välja först, osv. Det bygger på att alla köper böcker man inte har läst så att alla också har möjlighet att välja sin egen om någon skulle ha läst alla. Har aldrig hänt, men ändå…
  Vi funderar på att läsa samma bok också någon gång.

 4. Tack för din trevlig Boden-hälsning. Jag gillar faktiskt också surströmming. Det passar bra att äta utomhus p g a lukten. Åt det första och enda gången när vi var bjudna till mina kompisars släktings sommarställe Linden i Vårberg.

  Snyggt garn också!

 5. Set riktigt trevligt ut Boden, på bilen 🙂 Ja, jädrans finns den garnbutiken kvar? Min faster stickade tröjer som de hade i butiken på 70- och 80-talen. Hoppas du får en fortsatt trevlig semester. Fina garnet du köpt!

 6. Hej Marie !

  Kul att du också ska sticka Tantkoftas kofta. Då kanske vi kan supporta varandra 🙂
  Vilket garn har du valt ? Jag tycker garnvalet är svårt, men valt Heavenshand som jag stickat en del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s