Ett embryo till motion

I morse kom jag äntligen iväg på en promenad. I örat hade jag Carin Gerhardsens bok Mamma, pappa, barn (riktigt spännande). Drygt en timme, 5,75 km och 7997 steg senare känner jag mig ganska nöjd. Alltid en början. Nu gäller det bara att göra det till en vana, öka takten och kanske börja jogga (fast det tycker jag faktiskt är huvva).

2 tankar på “Ett embryo till motion

  1. Lycka till med det! Jag har också planer på att börja träna mer. Men jag brukar för det mesta tänka att det räcker med de cykelturer jag gör till och från jobbet året runt. Men det verkar inte alls ha någon effekt på mina ”magmuskler”. Jag tycker ju egentligen om att jogga och har deltagit i några kortare lopp ss SAS-milen, Tjejmilen, Midnattsloppet, Olympic Day Ran och på senare tid Vårruset. Men att cykla ner till båtklubben är också bra träning.

  2. Vad duktig du är, det skulle behövas här med…Jag cyklar iallafall till jobbet varje dag, det gjorde jag inte innan. Körde bil fast det bara är 3 km ??Kan idag inte fatta att jag gjorde det innnan, men allt blir en vana, så du kommer snart in i din nya vana. Det går absolut lättare med en god bok i öronen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s