Cherry Tree Hill Supersock Solid, på REA faktiskt

Sedan jag började sticka på mina Kai-Mei i härliga Cherry Tree Hill har jag letat efter enfärgat och hittade det, och dessutom på REA, hos The Wolly Workshop i England. Beställde två härvor och idag låg de i brevlådan. De kostade 300 kr inklusive frakt, inte så illa (eller kanske, om jag tänker på allt garn jag redan har, men det gör jag inte). Jag är glad och ska snart sätta ihop en sockönskelista.

1 tanke på “Cherry Tree Hill Supersock Solid, på REA faktiskt

  1. Wow, vilket garn du köpt! Snygga färger.Jag stickade mina Nutikn i det garnet och det är så fin lyster på det, gör sig bra på sockarna från Cookie boken 🙂 Kollade hemsidan från england , men tyvärr är nog rean slut 😦
    Jag håller på att maila Marias garn ang. Arwetta, som ser snyggt ut. Det är som du säger att det blir nog mycket sockgarn inhandlat framöver….Och till Sjöjungfrun, ja upplösningen var spännade får vi se vad som hände med Erika i nästa bok. Stenhuggaren var också bra och Tyskungen. Just nu läser jag Sommardöden av Mons Kallentoft, nja bättre bok har jag läst…En annan bra som jag läste nu i sommar var Snömannen av Jo Nesbo. Usch vilken lång kommentar..
    See you !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s