Liesl eller Februay Lady Sweater, det är frågan

Jag har köpt Araucania Nature Cotton på rea hos Nysta och nu funderar jag på om det ska bli en Liesl eller en February Lady Sweater. Om det ska bli en FLS så måste jag köpa mer garn, genast, innan det tar slut. Gillar att FLS:n är ”made to fit a grown-ass woman”. För det är ju jag i ett nötskal just nu. Men om jag gör Liesl så räcker ju garnet, så vad säger ni, vilken ska jag göra…

9 tankar på “Liesl eller Februay Lady Sweater, det är frågan

 1. Jag gillar båda modellerna, fast FLS är ståt vassare 🙂 Men den kanske blir jätetung om det går åt mycket garn…

  Ga badhuset i Boden låg rakt bakom kiosken Fem Smutsiga (vid Röda Torget). Man svängde in till höger från de däringa ”punkthusen” som stod efter järnvägen. Jag vet inte vart Återvinningen ligger? Är inte det nere mot stationen?

 2. Liesl är ljuvlig både att sticka och att bära. Passar ju självklart en ”grown-ass-woman” lika bra den. =)
  FLS är också härlig men jag tycker du ska använda garnet du har och sticka en Liesl. Den andra kan du ju sticka en annna gång.
  Lycka till hur det än blir.

 3. Klart du ska göra en Lisel !!
  I går tog jag fram min Lisel och började sticka på ärmarna som inte blev gjorda innan. Vet inte varför den blivit liggandes, för den är ju så fin och lätt stickad. Jag har stickat FLS, är inte nöjd med den, tror den blev för stor för jag trivs inte i den. Funderar på att riva upp den…Kanske ska ta en bild på den och så du får ge ditt utlåtande.

 4. Jag har just repat upp min Liesl, den var inte hälften så fin på mig som på modellerna! OM du väljer att sticka den så gör den INTE för liten så att den stramar – då ser man ut som ett hus…
  Lycka till!

 5. Min FSL är stickad i storlek S. XS låter lite väl smått för mig om jag ska gå ner en storlek. Kanske man skulle prova att gå ner i stick storlek eller vad tror du ??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s