Stickcafé i Västerort och tre par är väl bättre än ett?

Boel och jag ska försöka dra igång ett stickcafé i Vällingby. Om du är intresserad så varför inte komma till Riddersvik Gård i Hässelby söndag den 6 september från kl. 11.00. Blir det dåligt väder så ses vi på Pallas konditori i Vällingby istället. Du får gärna mejla till mig (em.eriksson[at]telia.com) om du undrar över något.

När man som jag verkligen trampar dy i sockträsket och känner sig som ett riktigt ”socktroll” verkar det väl fånigt att bara hålla på med ett par sockor? Så nu har jag börjat på tre stycken:

Sunday Swing, som är septembermönstret i Sockklubben. Gillar ju egentligen inte flermönstrat garn har jag upptäckt, men eftersom jag hade just Lorna’s Laces flerfärgade (black purl) och det verkligen passade mönstret så slår jag till. Och så från sockönskelistan: Mermaid’s Lagoon i Cherry Tree Hill i färgen Turquoise och Clessidra i mörkgrå Regia Silk från Garnkorgen. Clessidra passar bara att sticka på dagtid, ögonen tycker inte alls om att sticka i så mörka garner på kvällen.

Idag ligger dessutom ny Knotions ute. Jag gillar både sockorna Glass Slippers och sjalen Moon River.

2 tankar på “Stickcafé i Västerort och tre par är väl bättre än ett?

  1. Du är min förebild för dagen!! :=)Du skriver snyggt om vårt stickcafé och så framförallt du håller på med precis lagom många sockstickningar. Jag ska omgående sluta med min fåniga idé om en sockstickning åt gången för det blir himla tråkigt när man gör vanliga strumpor till herrarna i familjen och genast börja med något mer spännande.

    Boel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s