Jag kan visst inte låta bli

Att hela tiden börja på nya projekt. Jag hade tänkt plocka upp det jag stickade fel på sjalen i söndags (sjalen må vara vinkompatibel men kanske inte pratkompatibel). Men istället börjar jag på ytterligare ett projekt – Damson av Ysolda i spräcklig Colinette Jitterbug. Kanske blir det bra med flerfärgat garn, kanske froggar jag.

4 tankar på “Jag kan visst inte låta bli

  1. Den var söt! Bekymra dig inte för att ha många projekt på gång. Det är bara nyttigt och trevligt. Man ska ju ha ”Flera ägg i samma korg” (? eller hur är det nu det heter? -Det lär ju vara att rekommendera så man inte står där med ett sjunkande skepp eller (fond). Detta och det finns säkert andra liknande roliga talesätt man kan använda sig av för att rättfärdiga sitt handlande.

  2. Jag har inte många…om ens några UFO:n…men det beror bara på att jag oftast stickar utan beskrivning och är så glömsk att jag måste hålla på tills det är klart. Annars glömmer jag hur jag hade tänkt ut det.

  3. Jag tror att din Damson kommer bli kalasfin i Jitterbug. Jag har själv ett nystan på lut och jag orkar inte påbörja fler sockor nu, så jag ska nog ta och köpa det mönstret jag med.
    /Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s