So You Think You Can Knit – utmaningen

Tusen tack för kommentarer och glada tillrop om alla mina sjalar!
Nu har jag fått min dansutmaning. Men det höll på att sluta illa eftersom jag hade skrivit ”teila” i min e-postadress istället för ”telia”. Det löste sig dock, tusen tack Lisa!
Jag anmälde till discodans men ska sticka i vals/foxtrot, så här skriver Lisa:
Din utmaning blir att dansa VALS/FOXTROT!En fantastisk stickerska som dessutom gillar surströmming! Jag blev inspirerad av din blog! Och jag älskar att du vågar erkänna att du var en discostickerska! Men någon som ens funderar på att kunna designa spets, och som stickar Kai-Mei-sockar och funderar på ett par ljuvliga flerfärgade sockar (som jag också gillade skarpt), visar ju tydligtatt du platsar i fler stilar. Så min tanke är att ge dig en ursäkt att ytterligare utöka din repertoar, genom att låta dig djupdyka i stickningens historia och traditioner! Ta chansen att läsa in dig och gräva ner dig ordentligt i någon väletablerad tradition och prova på en för dig ny teknik. Tvåändsstickning? Estländska spetsar? Fair Isle?Ja, vad du vill! Stort eller litet projekt spelar så klart ingen roll– det är de nya idéerna som kryper omkring i ditt huvud när utmaningenär över som är hela poängen!
Så nu funderar jag på om jag ska ”designa” den där spetsjalen, sticka den den västen i Fair Ilse som jag drömmar om eller varför inte en tröja i aranstickning. Jag har börjat med att leta fram lite inspiration.

Inspirationshög

5 tankar på “So You Think You Can Knit – utmaningen

  1. Det verkar härligt att få denna utmaning från So you think you can knit.Lisa har slagit rätt på spikhuvudet ang. dig :-))
    Det skall bli kul att följa vad du kommer hitta på.Lycka till !

  2. Du och Ester gör succé!! Kära jistanes vad fina grejer.
    Kanske ska ni ta och göra en ”Chanelinspirerad” sjal, det ligger ju i tiden. Filmen var trevlig tycker jag. :-)//Cat

  3. nu är paket två skickat, hoppas det är till belåtenhet.. jag glölmde skicka ett brev den här gången, hoppas du inte blir alltför besviken på det… jättefina sjalar!!!

    bokvännen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s