Hollywood Week är här

Tankarna går runt i huvudet, tvåändsstickning eller fair isle eller ska båda mötas i ett och samma projekt? Tunt eller tjockt garn? Tunna eller grova stickor? Ja, det vete katten. Vals/foxtrot är ju dans som kräver att man inte avviker allt för mycket från takten och den utmaningen får vi se om jag klarar av. Det var mycket enklare att vara discodanserska en gång i tiden, bara lägga upp, sticka och ändra sig i takt med att stickningen växte.
Men en sak är säker och det är en sån här fin utmaning kräver NYTT garn. Det är tur att det är Syfestival till helgen.

Edit: När jag tänker efter är nog det svåraste i vals/foxtrot inte att hålla takten utan att det är någon annan som styr (nej, inte Lisa utan mönstret). I disco är man ju betydligt friare att styra själv och vika av åt vilket håll man vill. Och sen kan man ju svänga ohejdat med armarna också.

3 tankar på “Hollywood Week är här

  1. Vad kul att ha en syfestival att se fram emot! OCH en långhelg i ROM… 🙂

    Jag hoppas verkligen också att vi kan börja med ett sparande som ger oss en summa på vägen till en långhelg i en stad. Rom har jag varit i en gång på gymnasiet, men skulle gärna vilja åka dit igen.

    KRAM!

  2. Vad kul, Syfestival! Det blir mycket garnspan för dig och säkert inköp:-) Jag stickade också på 80-talet, en neon grön mohair tröja på mammas nya bambu stickor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s