Ett tips eller ett varningens ord om Syfestivalen

I förmiddags begav jag mig till Syfestivalen i Kista. Jag kom strax före 11, tänkte att då var nog köerna borta. Så fel jag hade! Det är inte bara Syfestival den här helgen utan även mässan Antik & Kuriosa. Men tydligen så förväntade man sig inte så mycket folk, eller minimalt med folk skulle jag vilja säga eftersom man bara hade ett fåtal kassor öppna. Många var irriterade och många gick helt enkelt därifrån, skäms Kistamässan! Om någon ska dit i imorgon eller på söndag är mitt tips att komma efter 11, för jag tvivlar på att det blir mindre folk i helgen. Väl inne kändes det som mer garnaffärer än vanligt, om man nu gillar sånt 😉 Det enda som shoppades var dock ett sjalkit från Triinu Andreassen. Har man sjalpippi så har man.
Senare på dagen blev det desto mer shoppat. Direkt efter mässan åkte jag till den här discodanserskan och köpte shetlandsull. Mer om det en annan dag. Jag är i alla fall redo för showen. Trevlig helg, ciao!

3 tankar på “Ett tips eller ett varningens ord om Syfestivalen

  1. Jag det var verkligen mycket folk och löjligt dåligt organiserat. Men det var kul att träffas! Jag ångrar mig bara lite att jag köpte två Colinette. Det går nog åt!

  2. Så tråkigt att organisationen är/var så dålig runt Kista-mässan. Jar har bara positivt att säga om mässan i Borås, men så var det ju första gången så jag har inget att jämföra med..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s