Så var det slut…

… på Pocket & Pyssel . Men jag hoppas på en repris så småningom. Igår fick jag mitt sista paket, men hann inte blogga om det eftersom jag följde med sonens simklubb (Spårvägen) till Eriksdalsbadet och tittade på World Cup-simningarna, som var riktigt spännande. Men nog om det nu. Mitt sista paket innehöll boken Om det så skulle kosta mig livet av Margaretha Sturesson. En sann historia om sektpåverkan och den svåra vägen bort från sekten. Dessutom: ICA-kuriren med stickmönster, recept och lite annat pyssel och ett potpurri i härliga blå-lila färger med inslag av vitt, grönt och rött. Det sistnämnda förtjänar en vacker skål eller två, så det ska jag ge mig ute och leta efter vid tillfälle.
Till min bokvän vill jag bara säga: Tusen tack för alla fina paket du skickat! Och för att du valt böcker som är helt nya för mig.

3 tankar på “Så var det slut…

  1. Åh vad bra att jag trillat över böcker som du inte tittat efter…=) Det är lite det som varit tjusningen med pocketbytena, tycker jag, och även om man inte gillar alla böcker man får så finns det riktiga guldkorn.

    Kram bokvännen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s