Morgonstund – februari månads spetsgarn

Idag kom februari månads spetsgarn från Chili Gredelin, Morgonstund (galadriel i 100 % babyalpacka). Nää, tänkte jag när jag såg att det var orange. Men ju mer jag tittar på det, desto vackrare blir det. Passar till ”brunbränna” eller som en härlig färgklick till den lilla svarta. Få se vad Kia föreslår för mönster. Edit: Kia föreslår Skiraste sjalen, och det tycker jag låter utmärkt.

7 tankar på “Morgonstund – februari månads spetsgarn

 1. Blev lite full i skratt när jag läser ditt inlägg, som sagt vi har skrivit nästan lika 🙂
  Kommer att bli en fin Skir sjal i det garnet.
  Ha en trevlig helg du med!

 2. Jag förstår – orange. Har också lite svårt till den här färgen. Fast det finns orange och orange. Och den andra orange kan bli jätte fin 🙂
  Lycka till med Skiraste sjalen!

 3. Är lite avis på er som fixar att sticka spets så bra. Har nu gjort en Citron med mycket möda och stort besvär och av bara farten börjat på en Svärmorssjal. Kanske vågar jag mig på en Skiraste också…..

 4. Har aldrig gillat färgen orange/persika men just iår har jag ändrat mig; det är så fint! Ditt garn ser så vackert ut och med en härlig lyster. Tror det kommer att bli en vacker, skir sjal.

 5. Jag gillar orange i de flesta nyanser- Ibland är det kul att få färg som man inte annars kanske hade testat. Som du säger är det en kanonfin färg till solbrännan!

  Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s