Bara vantgarner

Gårdagens besök på Syfestivalen i Älvsjö slutade med väldigt få inköp, bara vantmönster och vantgarner. Dels ett kit med mönster och garn till Tant Koftas princesstårtevantar från KarMa Garn och dels garn och mönster till Karin Kurbits av Born to Knit från Nysta. Här ska jag sticka med svart bottenfärg och zauberball mönsterfärg.

Det bruna garnet är en present från Sticka till alla som deltog på årsmötet. Merinoull och jakull från Stäkets Hantverk. Måste ju bli en sjal. Dessutom fick vi en alldeles perfekt stickväska, men den hamnade inte på bilden.
I år var första gången mässan hölls i Älvsjö och det kändes bättre, mycket luftigare, fler fikaställen och fler toaletter. Däremot vet jag inte om det var fler eller färre eller bättre utställare. Det kändes ganska likt. Frågan är om man inte ska nöja sig med att gå en gång per år. Men det kommer jag nog inte att tycka när nästa mässa närmar sig.

6 tankar på “Bara vantgarner

  1. Det var ju inte vilka vantar som helst som du ska sticka, du kommer att bli så fin nästa vinter! Jag tror att din färgställning på kurbitsvantarna blir helgrymma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s