Grisen har landat

Idag kom det garn jag beställde från Wollmeise för drygt en vecka sedan. Väldigt mycket lila, men en vacker sådan. Jag lägger det i min blivande Wollmeise-hög. Räknar med att kunna köpa en härva eller två (eller ännu fler) under Knit Nation.
Påskhelgen tillbringade vi i fjällen, i soliga Tänndalen. Den här gången hade jag bestämt mig för att åka längdskidor. Det var länge sedan jag åkte på längden och det märktes. Jag hann bara få på mig skidorna innan jag fick bakvikt och druttade på ändan, lyckades efter mycket om och men komma upp för att återigen stupa i den första nedförsbacken. Nästa problem var att få av sig skidorna, det fanns ju liksom ingenstans att ”trycka”, men som tur är finns det ju hjälpsamma människor som kan visa hur man ska göra. Men jag tycker nog skidåkningen gick bättre förr, när skidorna var bredare eller jag inte var lika rädd för att susa ner för backarna på två smala pinnar.
Jag hade hoppats hinna sticka mycket under påsken, men skidåkning och frisk luft tar på krafterna så jag var alldeles för trött.
Jag har fått en award av både Iwona och Tina, tusen tack! Jag väljer dock att inte skicka den vidare.

4 tankar på “Grisen har landat

  1. Det var den finaste gris jag sett :-)En sån härlig färg och lyster ! Hoppas jag också kan hinna köpa ett i framtiden. Vet ännu inte vad Posh ganet ska bli.
    Härligt med skidåkning i fint väder. Är också darrig på benen med skidor på. Har hänt att jag suttit ner på skidorna i skidbackarna :-))

  2. Det var ju tur att det var en sån snygg gris i säcken!
    Ser härligt ut i skidspåren, men jag är väldigt nöjd med att all snö smält hos oss nu!

  3. Åh, vad härligt det låter! Längtar ihjäl mig efter fjäll o längdskidåkning, det står på önske-listan. Varför sticka när man kan få njuta av så härliga miljöer?
    (ps. Har snart tittat klart på Huset Eliott del 2 o har abstinens efter 3an…)

  4. Vilken fin färg! Du har ju lyckats med ett köp! Wollmeise är fantastisk, jag kan bara titta, klappa o bli lycklig över en härva! Hur nördigt är inte det….//Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s