I väntan på ett garnskåp och nya böcker

På något mycket märkligt sätt byggs garnförrådet på hela tiden och nu är det fullt i garnkistan. I väntan på en bokhylla, med glasdörrar tror jag, fick jag lov att köpa en stor plastväska på Lagerhaus. Någon som känner igen problemet?
Jag har köpt två nya böcker till ”stickbiblioteket”: New England Knits av Cecily Glowik MacDonald och Melissa LaBarre (inspirerad av Miastick) och The Enchanted Sole av Janel Laidman (som lärde mig sticka sockor från sida till sida på Knit Nation). Mycket fint i båda böckerna.

7 tankar på “I väntan på ett garnskåp och nya böcker

 1. Hej! Oj så fina saker du har gjort 🙂 Jätte inspirerande! Ja hittade din blogg via virk-a-longen 🙂 Ska bli kul att virka sjalen. Det blir min första, men absolut inte min sista 🙂 jag gillar verkligen den ljusa skira sjalen som du har här på bloggen! Kanske kan ja åxå virka en sån nån gång 🙂

 2. Jag känner igen det problemet :-))
  Det är fullt här också….
  Fina böcker du köpt. Har sneglat på New england knits länge, men inte kommit till skott.Sockboken kan ju passa nu när Sticka ordnar Sockskörd, eller?

 3. Kan ju säga att hyllorna i min garnhylla nu är proppfulla sen senaste Tallin-garn-påfyllningen.
  Att jag har en kista med garn också förtränger jag nästan ibland, får lite dåligt samvete…

 4. Jag känner igen problemet 🙂 Du är inte ensam om det. Jag har börjat lägga nyköpt garn lite här och där… vad tror du att det leder till? kan inte hitta det vad jag letar efter…

 5. En bokhylla med glasdörrar är toppen för att förvara garner! Mycket inspirerande att se alla garnerna tillsammans. Är du av den ordningssamma typen kan du sortera dem efter färg eller kvalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s