Tre trevligheter en torsdag

Jag har fått en award av Cecilia med bloggen Handarbetskorgen, tusen tack! Den ska skickas vidare till fem bloggare som har färre än 100 följare. Men eftersom det är svårt att välja och man alltid glömmer någon, så skickar jag den vidare till er ALLA. Chilifröna har blivit till små plantor. Jag fick fröna i jorden väldigt sent i år, men jag tror det finns hopp. Romi har publicerat den nästa sista sjalen i 7 Small Shawls to Knit, Asterope (Ravelry). Riktigt trevligt att få ett nytt sjalmönster då och då. Lika trevligt som när en garnhärva i någon garnklubb dimper ner i brevlådan. Jag måste dock erkänna att stickningen går på lågvarv just nu. Men det ändrar sig nog!

5 tankar på “Tre trevligheter en torsdag

 1. Min sjal blev över förväntan, det är garnet som gör det! Den började som en enkel knytsjal i slätstickning men när jag lessnade på det gjorde jag de tre sista diagrammen av Vernal Equinox av Lankomoro ytterst.
  Mönstret finns (förstås!) på Ravelry och de tre diagrammen jag stickade var riktig mysig stickning så det blir nog en hel sjal så småningom!

 2. Tre trevligheter på samma dag, vad härligt!Jag stickar på Celaeno från mönstersamlingen 7 small shawls. Tar lite tid bara när man ska ha pärlor…

 3. Hej
  eg ingen kommentar utan en fråga!
  Jag stickar också en ”RoseLace Stole” och undrar hur gör man 4-into-1 dec?? och3-into- 7 inc???
  Jag har sökt mej ej funnit svaret så nu står mitt hopp till dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s