New York + stickning = sant

New York är ju min favoritstad nr 1 och när vi var där förra året fick ju resan ett lite abrupt slut på grund av orkanen Sandy. Så när jag i början av året läste jag om Vogue Knitting Live tänkte jag direkt – dit ska jag! New York och stickning i en och samma resa, kan det bli bättre? Så nu har jag bokat en flygbiljett, ett hotell i Soho och tre kurser.

Vogue Knitting Live äger rum den 17-19 januari 2014, men jag åker redan den 15 och hem först efter helgen, lite annat vill jag ju hinna med, som att gå på Purl Soho och Knitty City.

2 tankar på “New York + stickning = sant

  1. Kul eller hur? Jag ska också dit! Har bokat intarsia med Lucy Neatby och flätor med Norah Gaughan! Ska blir roligt att träffa dessa stickkändisar! Kanske kan vi träffas för en kaffe? Jag har kurs fredag, lördag och söndag. Hälsningar Karin

    • Vad roligt Karin! Jag tycker absolut att vi ska träffas. Du kan väl mejla mig på em.eriksson[snabel-a]telia.com så kan vi byta telefonnummer. Jag har kurs lördag och söndag. Jag har bokat Every which way but loose, German and Japanase Lace och Estonian Cuffs. Eventuellt lägger jag till någon kurs fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s