Funderingar i sjalträsket

Jag stickar vidare på min Laminaria, men det kliar faktiskt rejält i fingrarna efter något nytt. Funderar dels på att sticka mig igenom Tour de France med en Eiffel Tower Shawl (Ravelry) i något av dessa garner:
Och dels på att sticka en Maia Shoulderette (Ravelry) i himmelsblå Colinette Jitterbug.
Dessutom har juligarnet i Nyanseras garnklubb kommit (avslöjar inte vilket nu). Det tror jag att jag sparar till Jennys nya sjal, Star Leaves Shawl.
Jag trivs verkligen här i sjalträsket!

11 tankar på “Funderingar i sjalträsket

 1. Jag stickade i rask följd tre sjalar och bestämde mig för att nu fick det vara bra men det var fel för plötsligt har jag tre nya på gång och massor av planer… det är ju så roligt och blir så vackert och användbart! Särskilt när man har så ljuvliga garner på lager som du visar i första bilden! Bara att gotta sig i träsket! 🙂

 2. Underbara garnskatt du har!
  Jag ska också sticka Jennys Star leaves shawl när det mönstret kommer, precis som jag inte har många sjalar att sticka ändå…..
  Ha det bra!

 3. Sjalträsket är väl inte det värsta att hamna i.
  Ja det är svåra val du står inför, men alla är fantastiska. Vackra garner att välja bland har du också. Jag ser fram emot att se vad du väljer och vad som sen händer.

 4. Självklart ska du lägga upp till en Eiffel Tower nu när du nu tittar på Tour de France :-).
  Jag sitter själv om kvällarna och tittar på inspelade etapper (man måste ju jobba om dagarna…) av Touren och det är så kul. Muskulösa, brunbrända riktiga karlar som inte bangar en smäll i backen med brutet nyckelben som följd, utan borstar av sig och trampar vidare. (jmfr gärna med bölande fotbollsspelare som skriker för en liten knuff)
  MIn moster sa att touren är som att åka turistbuss genom Franskrike. Man får se en massa intressant på vägen.
  Har vi tur kanske vi hittar en garnaffär i nån by 😉

 5. Vilka gröna läckerbitar! Fräsigt med ett byggnadsverk som inspiration. Eiffel passar ju ypperligt nu när 14 juli närmar sig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s