Swallowtail blockad med ett numera livsnödvändigt verktyg

Jag har blivit med blockningsvajrar och förstår faktiskt inte hur jag ”överlevde” tidigare. Blockningen av Swallowtail gick som en dans och gav mersmak att blocka fler sjalar, som ju först måste stickas förstås.
Garnerna, en jättetunn lace merino från Tedman & Kvist (numera Thomas Kvist) och pälsull från Östergötlands ullspinneri, är nog en kombo jag kommer att sticka av igen, till hösten eller nästa vinter. Nu ska den här sjalen förpassas till garderoben, den är alldeles för varm – det är ju vår ute nu!

10 tankar på “Swallowtail blockad med ett numera livsnödvändigt verktyg

  1. Nämen såja, nu får vi se Swallowtailen blockad och klar. Jag skulle nog inte lägga in den längst in i garderoben för det kommer nog mer kyla igen 😉
    Var köpte du dina blockningsvajrar förresten?

  2. Vajrar har jag haft länge. Verkligen oumbärliga vid sjalblockning. Din swallowtail blev jättefin! Synd att den ska förpassas till garderoben. Du skulle ha gjort en i mullbärssilke. Jag kan anävnda min jämt. Får se om jag ska ta tag i min Torreyana nu när jag är klar med barnkoftan. Skulle inte du också försöka dig på den?

  3. Gud så snygg! Synd att jag inte får chans att se den på söndag. Lägenhetsvisning och barnalunch hindrar Riddarmaskestund. Du får Riddarblogga istället och visa fler bilder där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s