Sommarpåse Lyx

Nu har den kommit, min Sommarpåse Lyx. Den innehöll många godsaker: Två böcker, Sjöjungfrun av Camilla Läckberg (som jag önskat mig), En spricka i kristallen av Cecilia von Krusenstjerna (redan läst, men kan absolut tänka mig att läsa den igen), filmen The talented Mr. Ripley (som gjord för en regnig dag, en sådan kommer säkert), ett bokmärke, ett kort och två smarriga godisbitar.
Tusen tack du hemliga vän! Du får gärna avslöja dig, poststämpeln var helt oläslig.
Sjöjungfrun och godiset spar jag till torsdag då jag och sonen flyger norskt upp till Boden (ja, flyget går förstås till flygplatsen i Luleå).

6 tankar på “Sommarpåse Lyx

 1. Vilken tur jag hade som fick dig som hemlig vän! Jag är SÅ tacksam! Jag älskade varenda sak i paketet! Dessutom har jag inte följt din blogg men tänker göra det hädanefter. Här inne blir jag full av inspiration!
  Ha en RIKTIGT trevlig sommar!
  Kram Annelie

 2. Vilket härligt paket du fått!

  Ha det så gott uppe i norr och passa dig för alla knott! Hoppas att ni får en fin semester. (Kan det var så att Boden är en av de fulaste städerna i hela Sverige? Jag börjar tro det…) De har lyckats riva alla mysiga gamla hus, speciellt de nere vid stationen och byggt nya, vidriga 80-tals designade hus.. hu! 🙂 Jag blir dessutom lika förvånad hur litet det är Boden, då jag varit upp (fast nu är det 5 år sedan sist).

 3. Bra böcker du fått i din sommarpåse lyx. Jag har läst Sjöjungfrun och den är jätte bra.
  Till Polly Jean har jag tänkt använda lila handfärgat sockgarn från Stäket. ska du också sticka dessa sockar ?
  Ha en trevlig resa !

 4. Vilket härligt paket. Och nu vet jag ju att du landat och fått den livsviktiga drycken redan.. Jag har hyrt mig mobilt bredband och kan nu lyckligt surfa igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s