Rick – direkt från sockträsket

Jag gillar verkligen sockträsket, så här kommer en direktrapport i form av Rick från Cookie A:s bok Sockinnovation. Sockorna är stickade i Lorna’s Laces, färgen Powder Blue på stickor 2,5. Garnet är helt underbart och sockorna funkar toppen i skor av typen Converse.
Nu dyker jag ner i sockträsket igen, ciao!

5 tankar på “Rick – direkt från sockträsket

  1. Wow, vilka snygga!! Fin färg på garnet, visst är det en super kvalitet,mönstret kommer fram så bra i det garnet. Alla skriver om Cookie.A:s sockbok på sina bloggar, får nog beställa ett ex. jag med, nu när jag sett dina sockar 🙂

  2. Supersnyggt mönster och färg! Jag lider just nu av lite ”sticktorka”. Men vänta bara när hösten kommer. Då är det säkert full fart igen.

  3. Tack så mycket för kommentaren på min blogg. Mönstret på mina sockar heter Durmstrang socks och jag hittade dom på Ravelry. Jag ska se om det går att komma dit även om man inte är med i Rav.

  4. Det var verkligen häftiga strumpor! Jag har (tyvärr) inte fastnat i sockträsket av någon anledning, jag gillar nog inte att sticka med strumpstickor helt enkelt. Men med ett så här fint mönster måste jag ju nästan prova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s